Grup dezvoltare personală

Te-ai gândit vreodată la puterea conexiunii umane?

Terapia de grup deschide ușa către o rețea de oameni care, la fel ca tine, se străduiesc să-și dezvolte stima de sine.

Cum ar fi să faci parte dintr-o comunitate în care să te simți înțeles și susținut, unde poveștile și experiențele tale contează?

Găsești inspirație în poveștile altora?

Participând la întâlnirile de grup, ai oportunitatea de a asculta și învăța din experiențele altor membri.

Imaginează-ți cum aceste povești de succes pot fi surse de inspirație pentru a-ți dezvolta propria stima de sine și încredere în propriile tale abilități.

Feedbackul și perspectiva celorlalți pot fi adevărate comori.

Într-un mediu de grup, poți primi feedback constructiv și perspective diferite asupra problemelor tale.

Aceste puncte de vedere variate te pot ajuta să vezi lucrurile din unghiuri noi și să te percepi pe tine însuți într-o lumină mai pozitivă.

Practică într-un mediu sigur. Grupul oferă un spațiu securizant pentru a lucra la dezvoltarea stimei de sine.

Poți experimenta noi modalități de a te exprima și de a interacționa cu ceilalți, fără teama de a fi judecat. Este un teren de antrenament pentru dezvoltarea încrederii în sine.

Așadar, te întreb: Cum simți tu aceste beneficii?

Cum ar fi să te alături unei comunități de sprijin și creștere personală care te ajută să-ți construiești o stima de sine mai puternică?

Terapia de grup poate fi un drum captivant spre descoperirea și dezvoltarea sinelui tău.

Te aștept cu drag să ni te alături.

Întâlnirile au loc lunar.

10:00-12:00.

Locuri: 10 participanți.

Fizic în Aviației, București.

Cost: 200 lei

Înscrieri 0747 992 299

Iată ce poți obține dacă vii la acestă întâlnire:

Înțelegere Mai Profundă a Ta:

Ai oportunitatea de a explora și înțelege mai profund propria ta stima de sine și factorii care o influențează.

Recunoașterea și Gestionarea Gândurilor Negative: Vei învăța cum să recunoști gândurile și crezurile limitative și să dezvolți abilități pentru a le gestiona eficient.

Creșterea Încrederii în Tine: Vei lucra la dezvoltarea încrederii în propriile tale abilități și vei învăța modalități practice de a-ți construi încrederea în tine.

Dezvoltarea Abilităților de Comunicare și Relaționare: Vom lucra exerciții și activități care te vor ajuta la dezvoltarea abilităților interpersonale, care sunt esențiale pentru stabilirea și menținerea relațiilor sănătoase.

Conexiune și Sprijin Social: Vei avea oportunitatea de a te conecta cu alți participanți care trec prin experiențe similare și poți dezvolta relații de sprijin.

Gestionarea Stresului și a Anxietății: Vei învăța tehnici și strategii pentru a face față stresului și anxietății, care pot afecta stima de sine.

Planificare a Acțiunilor Personale: Vei dezvolta un plan personalizat pentru a lucra la îmbunătățirea stimei de sine și pentru a atinge obiective personale.

Resurse și Instrumente Practice: Vei primi resurse, instrumente și informații pe care le poți utiliza în viața de zi cu zi pentru a menține și a dezvolta stima de sine.

Mediu Sigur pentru Creștere Personală: Vei beneficia de un mediu sigur și de încredere în care poți experimenta și practica noi abilități și gânduri pozitive.📍 Locație: Aviației București
Pentru a te înscrie sau pentru mai multe informații, 0757992299 sau florinastancudriga@gmail.com

Numărul de locuri este limitat, așa că nu ezita să îți rezervi locul.

Haide să pornim împreună pe drumul către autodescoperire și creștere personală. Aștept cu nerăbdare să te întâlnesc și să lucrăm împreună!