Apariții Media

Te invit să urmărești emisiunea 3F- ,, Viața după divorț” în care am discutat despre acest subiect,  precum și despre cum să facem față emoțiilor puternice care apar în urma unui divorț, despre cum să ne reconstruim viața și cum să găsim sensul și fericirea în această nouă etapă a vieții noastre.

Feminitatea este asociată cu stereotipuri care țin de aparența fizică sau de rolurile îndeplinite în societate. Feminitatea este, mai degrabă, un construct, o imagine, un fel de a relaționa cu lumea prin ceea ce înseamnă să fii femeie. Carl Jung s-a referit la aceste constructe sau părți care definesc anumite aspecte ale personalității ca fiind arhetipuri. Arhetipurile feminine se referă la modul în care trăiești poveștile feminine din psihicul tău.  În aceasta emisiune am evidențiat esența și varietatea arhetipurilor feminine, am prezintat căi și metode orientate spre descoperirea interioară, care au ca efect amplificarea feminității.


 

Feminitatea a ajuns să fie un cuvânt foarte răspândit în zona de dezvoltare personală Simone de Beuvoir spunea „Nu te naști femeie, ci devii femeie.” Ce este feminitatea astăzi? Cum poți deveni mai feminină?  Ce este de fapt, feminitatea?  Care sunt arhetipurile feminine? Află răspunsurile din această emisiune.

IMPACTUL EMOȚIONAL AL SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ

Sărbătorile de iarnă pot fi o perioadă dificilă și stresantă pentru persoanele timide, care se simt singure sau care au pierdut pe cineva. Psihologul Florina Stancu-Drigă, te ajută să faci față și să treci cu bine peste sărbătorile de iarnă chiar dacă acestea sunt o mare provocare pentru tine..

 Distribuie și pe…

DE CE SĂ TE RESPECȚI ȘI CUM ÎȚI POATE SCHIMBA ASTA VIAȚA?

De ce iubirea și respectul față de propria persoană sunt primordiale? Cum ni se schimbă viața când ajungem să ne prețuim la adevărata valoare? Răspunde psiholog Florina Stancu-Drigă, de la ora 18, doar la „Alături de tine” pe A7 TV!

Distribuie și pe…

AI O PERIOADĂ MAI PROASTĂ SAU DEPRESIE?

Ești trist(ă) sau mai mult de atât? Ai zile în care supărarea nu te lasă să dormi? Orice activitate ți se pare un efort mult prea mare? Vorbim de o perioadă mai proastă sau despre depresie? Răspunde Florina Stancu-Drigă, psihoterapeut, doar la „Alături de tine” pe A7 TV!

 Distribuie și pe…