You are currently viewing 5 Lecții învățate în 2022

5 Lecții învățate în 2022

Suntem ființe menite să evoluăm, astfel că învățăm multe lecții.

2022 a fost un an plin, așa că împărtășesc câteva dintre lecțiile învățate în acest an:

1) Îți creezi propria definiție a succesului.

Avem tendința de a depinde de succesele celorlalți ca fiind modul „corect” sau potrivit de a trăi și modul de a-ți satisface nevoile. De aceea mulți dintre noi ne comparăm cu ceilalți. Cu toate acestea, nu există un mod corect de a-ți trăi viața, iar nevoile tale pot fi satisfăcute doar atunci când ai căutat adânc în sufletul tău și și când poți recunoște ceea ce cu adevărat dă foc sufletului tău. Când elimini definiția succesului altora din realitatea ta, te deschizi către noi posibilități și modalități prin care sufletul tău să se conecteze.

2) Cele mai mari descoperiri ale tale au loc atunci când ieși din zona ta de confort.

Singura modalitate de a vedea cu adevărat rezultatele în viața ta este să faci lucruri pe care nu ești obișnuit să le faci. Când intri într-o experiență cu mintea deschisă, chiar dacă este ceva ce nu ai făcut niciodată, te deschizi către noi lecții și experiențe despre care altfel nu ai ști niciodată.
Lucurile noi ne lărgesc orizontul din fața noastră.

3) Acceptă schimbarea.

Schimbarea este ceea de care te temi foarte mult; dar este o parte inevitabila a creșterii tale. Ca ființe umane, suntem gata să ne temem de schimbare, deoarece este instinctul nostru primordial de a ne proteja de necunoscut. Schimbarea este inevitabilă, dar și mintea ego-ului te va convinge să stai departe de ea. Când descoperi ce temeri ai cu adevărat, începi să realizezi că schimbarea este de fapt ceea ce îți dorești cel mai mult, deoarece este o parte crucială a creșterii tale ca ființă umană.

4) Când te ierți pe tine și pe alții, te eliberezi.

Văd o mulțime de oameni care au resentimente față de ceilalți pentru ceea ce au trăit în trecut și, din această cauză, mulți oameni rămân blocați în emoții negative care îi împiedică să trăiască viața pe care și-o doresc. Cel mai important, majoritatea oamenilor nu știu cum să se ierte pentru trecutul lor. Când realizezi că ai făcut tot ce ai putut cu ceea ce știai atunci, atunci te eliberezi de cătușele trecutului tău.

5) Când înveți să ai încredere în tine și în Univers, totul merge în mod natural la locul lor.

Stresul și anxietatea provin din lipsa de încredere că lucrurile se vor rezolva. Credința și încrederea sunt răspunsul.

Paolo Coelho,, Atunci când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tăi”. Paolo Coelho

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.